• 2016-11-24 kl. 23:07 #971
  Helena
  Deltagare

  Diet + tillskott
  Den här veckan har jag rotationsmässigt freebase:at – mitt dokument där jag hade min plan både framåt och bakåt förolyckades i helgen och har ännu inte återuppstått. Trots det tror jag att jag har lyckats ganska bra.
  Tillskotten funkar också ganska bra fast jag glömmer och tar ibland de som ska vara innan och under maten efter jag har ätit, enda gången det gick riktigt dåligt var i går då jag glömde alltihop hemma. 🙁
  Har tagit pH balans, ett mått varje dag. Är det tillräckligt? Har inte kollat pH än.

  Allmäntillstånd
  Magen är tillbaks på banan. Känner mig överraskande ofta hungrig på kvällarna och har fortfarande svårt att få ihop kolhydrater och protein.
  Har senaste veckan känt mig osedvanligt irriterad.
  Känner mig ibland förvånande spänstig, inte så ofta men ändå!
  Senaste veckorna har jag ganska ofta noterat rodnad på nedre delen av halsen på kvällen när jag gör mig i ordning för natten.
  Vallningarna fortsätter – om det nu är sådana.
  Fortsatt låg morgontemperatur, den här veckan 35,2-35,8.

  Stressnivå
  Använder relaxatorn nästan varje dag, 15-30 minuter. Använder också tejpen varje natt, tror att den hjälper bra men har ännu inte stämt av med sambon om snarkning och sömnapné har förbättrats. Har haft en ganska lugn vecka stressmässigt. Har knackat lite och tycker att det känns bra och lugnande.

  Fysisk aktivitet
  Riktigt lite, har mest sprungit i trapporna hemma och på jobbet.

  Sömn
  Som vanligt – för sent och för lite.

  Önskemål
  Gärna en tipslista (läsning, komma ihåg, vara observant på) för att underlätta när vi ska klara oss själva mer.
  Jag skulle gärna fortsätta träffa gruppen irl nån gång ibland, tycker att vi har en bra sammansättning och tycker mig ha stort utbyte av våra olika infallsvinklar.

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.