• 2017-04-12 kl. 13:18 #1158
  Helena
  Deltagare

  Diet + tillskott
  Skönt att slippa ta så många tillskott. Tycker att det är svårare än innan att få till frukost. Glömmer buljong och syrad kål ungefär hälften av gångerna. Fortsätter med magnesium i sprayform vilket funkar bra.

  Allmäntillstånd
  Fått nåt slags utslag i hårfästet framför vänster öra – ser ut som psoriasis. Fått en ny förkylning innan den gamla var riktigt borta, känns jobbigt med extra massiv slemproduktion jämfört med i vanliga fall, svullna slemhinnor i näsan, huvudvärk, värk i tänderna som vid influensa. Sötsuget är kvar men känns lite mer hanterligt. Haft några tillfällen senaste dagarna som har känts som nån slags vallningar men har svårt att avgöra om det kanske har varit febertoppar i stället. Haft några tillfällen med afte.

  Stressnivå
  Mycket att göra på jobbet och stressigt, känner att jag inte riktigt mäktar med men har samtidigt svårt att slå ifrån mig alltför mycket. Har ändå fått lite avlastning. Jobbar hemifrån i möjligaste mån den här veckan i och med den nya förkylningen. Har inte ens hunnit tänka på stresshantering.

  Sömn
  Sover som vanligt för lite, och ännu sämre på grund av förkylningen, försöker ta en stunds vila under dagen när det passar med jobbet. Har återinfört skena men inte tejp på grund av fortsatt hosta.

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.