• 2017-01-12 kl. 16:47 #1055
  Gabriella
  Deltagare

  Hejsan Lisa och Sanna!

  1) Diet + tillskott: Dieten går mycket bra, satsar på lågglykemisk kost och äter nu bönor/baljväxter till samtliga måltider. Kom på att jag kan blanda en handfull bönor i morgongröten och det gör att jag står mig längre innan jag behöver ta ett mellanmål. Dricker fortsatt citronvatten varje morgon och underdagen och dricker guldmjölk med kanel, gurkmeja, ingefära, svartpeppar, kryddnejlika och kokosolja varje kväll. Mellanmålen består av blandade nötter, frukt/grönsaker.

  Vad gäller tillskotten så verkar det råda allmän förvirring eftersom våra gamla tillskott börjar ta slut och frågan om vilka tillskott jag bör välja om jag inte kan köpa alla kvarstår. Äter sen drygt två veckor tillbaka individuellt rekommenderat B6-tillskott (1 tablett/dag, men ska öka till 2), och jag började med B12-tillskottet (2 tabletter/dag) i måndags, och idag 12/1 började jag med Agnus Castus.

  2) Misstänker att jag blev lätt ”vitlöksförgiftad” 3/1 med påföljande 3-dagarshuvudvärk och nu svullnad i kroppen (men inte så illa som förut). Mår annars bra, har gott om energi, medelpulsen har gått ner igen och jag sover som vanligt bra. Lämnade sköldkörtelprover 10/1, men har inte fått svar av min läkare än. Har som sagt känt mig lite hyper senaste tiden, men känner att kroppen börjar lugna sig. Vill inte fippla med Levaxindosen i onödan, så jag avvaktar.
  3) Har känt mig mycket mindre stressad och börjar nästan varje dag med att sätta mig upp i sängen och knacka några minuter. Använder även relaxatorn varje kväll och tycker att det är jätteskönt. Jag har liksom fått rutin på det mesta nu och det är jätteskönt att saker och ting flyter på som ren rutin i stället för att utgöra stressmoment.

  4) Har inte kommit igång med träningen ordentligt, men går ganska mycket och ser till att ta trapporna och hoppa av buss/tunnelbana en station för tidigt. Är inbokad på ett yogapass på söndag morgon och det ser jag fram emot.

  5) Lägger mig absolut senast 22.15 (förutom på helgerna då kan det bli framåt 23-tiden). Denna vecka har jag drömt ganska mycket men det brukar jag göra före ägglossning.

  Allt som allt så mår jag nu efter några hyper-veckor bra och jag känner mig lugn, stark, energisk och glad.

  Ses imorrn!

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.